•   
 
 
 
Indiana van HD | BWP Stam 10 | Toulon x Nabab de Revé x Etretat | Bruin | Geb: 2008

Met de merrie Indiana van HD verwelkomen wij een droom van een merrie!

Uit één van de beste lijnen uit België/ BWP lijn 10. Met een onschatbare genetische waarde op gebied van fokkerij. Een weergaloze merrielijn waar generatie op generatie werelds beste springpaarden uit voort komen. Deze stam leverde maar liefst 3x Calgary winnaars.

 

Indiana van HD sprong zelf 1.45m. internationaal onder Doron Kuipers met onder andere overwinningen tijdens CSI Eindhoven en CSI Mijas.

 

Indiana van HD is een dochter van de top verever Toulon (Heartbreaker) en wellicht de best verervende Heartbreaker zoon. Toulon sprong zelf 1.60m met Hubert Bourdy. Bekende nakomelingen zijn o.a. Vangog du Mas Garnier, F-one USA, Dieu-Merci, Toulago, Living the Dream, Voice de Longchamps etc.

 

Moeder Candy (Nabab de Revê is de bekende merrie van Pieter Devos die in 2013 de prestigieuze Grand Prix van Calgary won.  Verdere successen in hun palmares zijn o.a.: 2eplaats Nations Cup Calgary, 3eplaats LGC Miami en 4eplaats Grote prijs Amsterdam etc. Maar naast haar imposante sportcarrière maakte Candy furore als fokmerrie met nakomelingen zoals;

 -Import de Muze (Erco v/h Roosakker) 1.65m met Darragh Kenny. o.a winnaar CSI*5 London, 2eCSI*5 Rome, 3eCSI*5 Dublin, 4eCSI*5 Aachen.

-  Grand Canyon (Cartani), 1.60m Bart Bles

- Handy van HD (Tinka’s Boy), 1.60m. Marlon Zanotelli

-Intenz van HD (Elvis ter Putte),1.55 Tracy Magness, maar ook de 1.45m. paarden Kontador van HD (Darco), Gentle van HD (Shindler de Muze) en Gravin van HD (Shindler de Muze).

 

Grootmoeder Anna (Etretat) bracht naast Candy ook de BWP gekeurde hengst/sportpaard Millar (Quik D’Argentant), 1.60m. Guillermo Obligado. In 2000 wist Miller “Sires of the World” tijdens Zangersheide op zijn naam te zetten.Verder bracht Anna het 1.50m. paard Uheer (Nabab de Revê), Sillar (Monaco) 1.45m. en Valentijn de imperable (Nabab de Revê) 1.40m.

Daarnaast moet haar dochter Sanna vermeld worden, deze is de moeder van werelds beroemde paard Dixson (Vigo D’Arsouilles) 1.60m. van Ian Millar, die ook de prestieuze prijs van Calgary wist te winnen. Sanna bracht verder o.a. Hanna van Hd (Nabab de Revê) 1.60m., Faraday (Vigo D’Arsouilles) 1.60m.

 

Overgrootmoeder Oeki (Flevo) is beter bekend als de moeder van de legende en het Fenomeen Big Ben (Etretat) van Ian Millar. Een paard van ongekende wereld klasse. Op de dag van Vandaag nog steeds bekend bij fokkers en ruiters.

-2x winnaar GP Spruce Meadows, Calgary

- 1e GP Stuttgart

-1e GP Bordeaux

-1evan 2 World Cup finales in Gotenburg en Tampa

-1eteam en individual  Pan Am Games, Indianapolis

-4e plaats team Olympische Spelen Seoul en Barcelona  etc

In de sport carrière van Big Ben won hij  over de 1,5 miljoen aan prijzengeld.

 

Overgrootmoeder Oeki bracht verder nog het internationaal eventing paard Britt dat België succesvol vertegenwoordigde op de Olympische Spelen in Barcelona en Optiebeurs Concern (Vaya Condios ) 1.60m. van Albert Voorn.

 

Nader bekeken zien we met Candy, Dixson en de legende Big Ben, 3 winnaars van de prestigieuze Grand Prix van Spruce Meadows in Calgary. Met de prestatielijn BWP-10 zien we dat generatie op generatie presteert op het aller hoogste niveau, het karakter om te winnen en dat ook wordt doorgegeven generatie op generatie.

Wij kunnen niet wachten om de volgende generatie te verwelkomen in onze stal!

 

 Pedigree

Toulon
Candy
Heartbreaker
Nikita
Nabab de Revê
Anna
Nimmerdor
Barcarole
Jokinal de Bornival
Hayland-L
Quidam de Revel
Melodie En Fa
Etretat
Oekie
 
 
inovamedia facebook